Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Reisblog

Je kunt op diverse manieren contact houden met het thuisfront. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden als telefoneren, skypen, whatsapp of het bijhouden van een reisblog.
In een reisblog kun je je verhalen delen, eventueel aangevuld met foto’s.

Met name dit laatste is onder andere een rede dat wij gekozen hebben om volledig een eigen site te maken. Je maakt tijdens je reis meer dan voldoende foto’s, waardoor je deze ook op ten duur veilig wilt stellen. Door een eigen site te maken (met voldoende capaciteit) kunnen we niet alleen onze foto’s delen, maar tegelijkertijd ook opslaan op een server.
Uiteraard zullen wij misschien ook gebruik maken van usb-sticks als back-up, maar dit biedt ook een goede uitkomst.

Daarnaast kun je met enkele eenvoudige stappen zelf een website in elkaar zetten en kun je het een eigen naam geven t.o.v. de weblogs als bijvoorbeeld reismee.nl of waarbenjijnu.nl .

Ook kan op een blog iedereen op een artikel reageren en heb je de mogelijkheid om meerdere email-adressen te koppelen aan je website,  zoals in ons geval info@400dagen.nl .

Wij hebben op www.versio.nl onze webhosting en naam geregistreerd voor zo’n 3 euro per maand. Daarnaast hebben we met wordpress deze site relatief eenvoudig in elkaar kunnen zetten. Informatie hierover vindt je meer dan voldoende op internet en youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Uw kritische reisgids naar ver weg